migranti

Migranti u Srbiji

Ne zelimo da Srbija trajno udomi migrante.

Zelimo da znamo sta je potpisano u nase ime u vezi migranata. Informacije su oprecne. Svaki drugi dan komentarisu virus ali ne umiruju gradjane u vezi broja migranata. Zasto? Koliko ih je sada? Koliko ce ih biti? Jesu li ovde za stalno? Dajte brojeve i mogucnost da proverimo te brojeve. Video u dnu teksta ne uliva spokoj. Bodljikava zica na madjarskoj granici ne uliva spokoj. Jesu li Madjari glupi? Madjarska ne zeli migrante pa Madjare opet niko ne zove fasistima (sada) ili kaznjava. Jesu li sve vesti o napadima migranata na gradjane lazne i preuvelicane?

Sta ce dostojanstvo uraditi po pitanju migranata?

Ostvarivanje prava na boraviste i sticanje drzavljanstva su odavno regulisani zakonom. Svako ekspresno dodeljivanje drzavljanstva mimo zakona ce biti ispitano i ponisteno. Ove ce biti primenjeno na migrantsku situaciju kao i na holivudske zvezde kojima je iz hira dodeljen pasos.

Ako se utvrdi da lice nema prava boravka u Srbiji, bice deportovano u zemlju porekla. U slucaju da nemamo dovoljno zakona po pitanju deportacije jer nam je iskustvo do sada bilo oskudno, kopiracemo americke zakone

0 comments on “Migranti u SrbijiAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *